Saturday, October 23, 2010

foto posing raya contest....

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum n elo...

aaaahhhh....sudah!
faru~kamu dah tag dah~ [klik - rainbow skit]
aish~~nak tak nak kena la masukkan entry kat sini~^^

hahahaa~
alasan je yang kat atas tu...saje nak sembunyikan niat tuk me-'langha' time2 penting ni...

Faru ku comey~kamu mmg rajin menge-tag orang akn~^^
eventhough Noi ade tinggal kan 'shout' kt blog dia pasal benda ni...tak sangka plak dia nak tag~hahaa

ok~
dah namanya "FOTO POSING RAYA CONTEST"
nape join? tak kira la raya dah abih ke tak...Noi still nak kongsi pic ni dengan semua...
dan kepada sesiapa yang nak join contest ni...due date nye lama lagi, 13 Dec 2010~so sempat nak posing time Hari Raya Aidiladha bulan depan eh~^^

[more info?!! klik - Cik Lisa]

Noi pun mula kan pencarian gambar yang Noi rasa comey..
cari punye cari...ni yang Noi rasa paling comey...blogger-emoticon.blogspot.com

.: with the super-kawaii hime-sama :.

nape pilih yang ni?
satu...sebab Noi ada + Noi comel~hahaaa~
xde la...pilih pic ni coz...diorg ni org yg paling noi sayang lepas family Noi~>///<
to Faru, Cik, Nadu, dan Huda...I LOVE YOU VERY DA STRONG bebeh~
hehee~kami berlima ni memang comel2 + memang single2 + still available lagi~hohoo (Faru~Noi promote kamu ni~blanje ais krim nanti~)

tapi yang penting...gambar ni diambil time one of the best Hari Raya in my life~
raya dengan kawan-kawan mmg raya terbaik la~
eh...dengan family pun best gak...blogger-emoticon.blogspot.com

tak kira la...sambut raya dengan orang yang kita sayang memang yang terbaik~^^

.: kenangan beraya di perantauan :.

miss this moment~
TWP07 4eva~!!!
(yang ni saja2 eh...kalau nak Cik Lisa nilai gak Noi tak kisah ^^)

dah~
puas hati dengan pilihan ni~
sambung balik study~hahahaa
blogger-emoticon.blogspot.com

XOXO - 2 more days...rasa berdebar ni sikit pun tak effect hidup...aish~

5 comments:

♥♥LiSsA♥♥! said...

salam.
thanks 4 joining...
btw u letak banner yg salah kat entry tu.
tu banner senarai peserta.
hehe
btw. ta pe. lisa ta strict sgt pun
okei. nnti lisa dtg check balik yer:)

AdlineLime^-^Tea said...

hahaa~sowie2~
main copy paste link tanpa tgk jd cmni la~^^hohoo

btw tq~

faru said...

haha, alasan first sebab noi ada baru gamba tu boleh di terima hehe, tapi kan jawapan yang palinnggg tepat adalah yang second sebab ada semua orangg yang faru sayaaang muah muah hahaha. n mestila sebab ada org kan.cececece

AdlineLime^-^Tea said...

faru~betui~~
i sayang u sgt2~hahaa
faru nk aiskrim tau~dh promote tuu~

♥♥LiSsA♥♥! said...

hai!lisa dtg melawat peserta contest:)
jom join G.G.C lisa. suggestkan tempat percutian di malaysia dgn mnarik dn dapt hadiah:)
http://lisaafha.blogspot.com/2010/12/giveaway-gift-from-cameron-ggc.html

.: cherish your every moment in life...be happy :.